diumenge, 6 de novembre del 2011

blackblocs?

Benvinguts al nou blackblocs.

Un blackblocs menys trist. Menys apàtic. Menys conformista. Menys queixós. Menys negatiu. Menys resignat. Menys victimista. En definitiva, un blackblocs menys Zed… i sobretot, menys dead.

Un blackblocs més net. Més enèrgic. Més vital. Més positiu. Més valent. Més decidit. Més arriscat. Més compromès. Més honest. Més com m'agradaria que agradés. Un espai per donar i rebre amb qui vulgui compartir. Per començar a mirar la vida d'una manera diferent. Un blackblocs per tornar a somriure d'una vegada, que ja toca.

Potser en aquest nou camí perdré algun seguidor habitual –si és que mai n'he tingut algun– però estic convençut que també hi haurà qui se n'alegrarà.

Gràcies a tots els que, d'una manera o altra, heu fet possible que que avui, aquest bloc deixi de ser black. I molt especialment… una vegada més, gràcies a tu, G>… per si de tant en tant encara passes per aquí.

20 comentaris:

  1. M'ENCANTA!, la forma i el fons.
    Ara més que mai...PER MOLTS ANYS!!!!

    ResponElimina
  2. Uau! Mira, ja tens un seguidor habitual més. És que a mi aquell negre em tirava una mica enrrera, sincerament... ;-)

    ResponElimina
  3. Brutal,
    no puc sinó alegrar-me'n infinitament.
    Acrobàcies aèries sota una onada, per dins d'una Ona. Bestial, desitjo que sigui metàfora de tot de coses bones que aquesta vegada no et deixin estabornit a la sorra, que no arribin, t'envesteixin i s'allunyin i torni a quedar el mar en calma. Desitjo que el pilot es fusioni en l'horitzó amb aquest mar que tan li ha donat i tant li ha pres..., potser el pilot ha de començar a pensar en cambiar d'ofici, de pilot a mariner, i aprendre a domesticar les onades o saber-s'hi gronxar, endinsar-s'hi, capbussar-s'hi... Potser... el condicional del nou subtítol del magnífic nou blackbloc, gens black, gens dead, un dia serà una afirmació rotunda. Ja ho comença a ser, i jo me n'alegro infinitament, Jaume.

    ResponElimina
  4. Viscaelsmariachis: Gràcies. T'avanço que pel que fa a la forma encara hi ha alguna petita sorpresa que anirà apareixent. Paciència. Pel que fa al fons, espero, desitjo… i ara ja començo a tenir clar que aquest és un camí de no retorn cap allà on vull anar.

    jordi sàrries: Gràcies. Ara ja et tinc fitxat així que m'hauràs de demostrar això de "seguidor habitual" eh? Haha… I si el negre et tirava enrere perquè no m'ho deies home? Jo, pels amics, el que faci falta. Me n'alegro que t'agradi més aquest. Entre tu i jo… a mi també! : )

    pingüina: …gràcies : ) Et diria moltes coses però ho resumiré en que passaran els anys però mai deixaré d'agrair-te que estiguessis al meu costat. Mai.

    ResponElimina
  5. No ens coneixem. Vaig parar al teu bloc per pura casualitat i m'hi vaig quedar. Em va impactar el teu patiment; tant, que pregava a l'Univers que vetllés per tu. He seguit d'aprop la teva evolució, i des del silenci de l'anonimat he estat testimoni de la teva lluita tenaç per sobreposar-te a l'infortuni que la vida t'havia deparat. Has fet un bon treball, i aquesta nova proposta n'és un bon detall. Et continuaré seguint i espero que a cada lletra que escriguis el to vitalista vagi en augment i s'impregni de la mateixa llum que hi ha en la fotografia del teu twitter.

    Enhorabona.

    ResponElimina
  6. En fi… de vegades un no sap que dir. Moltes gràcies Anònim. Agraeixo molt les teves paraules, de veritat. I francament, m'emociona saber que algú que diu que no em coneix s'impliqui tant en la meva història. Però bé, si alguna cosa he anat aprenent (ho sabia però mai n'ets prou conscient) és que el món és ple de bona gent i pel que intueixo, tu ets una d'aquestes persones. Així que molt content de saber que estaràs al cas del que vagi penjant en aquest bloc i des d'ara mateix et convido a participar-hi activament sempre que et vingui de gust. Per donar suport si vols, com has fet ara, però també per comentar o criticar (perquè no) allò que creguis convenient. Seràs sempre benvingut/da.
    Moltes gràcies, una abraçada.

    ResponElimina
  7. Uff… una estrena intensa… la veritat és que no esperava aquesta rebuda tan efusiva. Ara caldrà estar a l'alçada. Ho intentaré, us ho prometo.
    Bona nit a tots/totes. : )

    ResponElimina
  8. Restaré en silenci amatent com fins ara, però si mai decideixo trencar-ho signaré com a "benvinguda" per a què m'associïs ràpidament.

    Que tot et sigui propici.

    ResponElimina
  9. Doncs… seràs sempre "benvinguda". : )

    ResponElimina
  10. M'agrada la nova imatge.
    Hi veig mar, hi veig llum, hi veig ones..

    I hi veig, desde sota, quelcom que s'enlaire per damunt dels que, amb molt més goig que complicitat, ens ho mirem.
    I que, amb més o menys encert, i començant per fer-ho de la propia imatge, s'en surt.
    Com a opció.
    Com a possibilitat.
    Com a elecció.

    Black?blocs

    ResponElimina
  11. Gràcies Oscar, benvingut al bloc!
    Veig que ets molt observador… hi veus mar (sembla que sí), hi veus llum (i és cert, és més lluminós) i hi veus ones (…ones? …de fet jo només en veig una però t'ho donaré per bó). ; ) Molt perspicaç, eh?
    Espero llegir-te per aquí sovint. M'agradarà saber la teva opinió, de tot plegat. Fins aviat.

    ResponElimina
  12. Bieeeeeeen pel Blaubloccs!

    ResponElimina
  13. Fresc, net, clar... aire fresc! Molt bé!

    ResponElimina
  14. ambonsulls: Gràcies per la proposta de canvi de nom. De fet, és cert que ara hi ha una incoherència gran en la denominació, però… no sé, hi hauré de pensar si s'ha de resoldre o no! Uf… em sembla que això donaria per una nova entrada!

    gtdd: M'agrada el concepte d'aire fresc. Em sembla que és precisament el que li mancava (entre d'altres coses). Potser li afegiria també "humit" o "mullat", directament, veient per on va el new look. Moltes gràcies també per comentar.

    ResponElimina
  15. Hola rei! Tu si que en saps, avançant si senyor...el millor està per arribar, i no és una frase feta, és una realitat que es resoldrà amb aquest aire fresc que bufa per aquest blaublocs. M'encanta i m'agrada compartir per aquí aquesta evolució tan interessnt que fas, mestre. El més arriscat en aquesta vida, i el més assenyat, és saber canviar, aquest donar-li la volta a la truita, felicitats. Ja saps que estic amb tu soci ;) Lo dicho: endavant i sort!

    ResponElimina
  16. iscolo!!! Quina alegria trobar-te per aquí!!! És clar, com ara la casa està més neta i més endreçadeta ve més de gust passar-hi, eh? : )
    Tens raó que el millor està per arribar… (i menys mal, perquè si no… haha!). I a més… serà ben aviat. Ja ho veuràs!
    Compto amb tu per compartir tot el bo que ve!
    Gràcies per ser-hi.
    Petons (d'aquells sota les ones… que fan bombolletes!).

    ResponElimina
  17. blaublocs! sóna bé (blueblocs si vols mantenir l'anglès) i ja pots treure l'interrogació.

    ResponElimina
  18. El mar, el cel, el blau… Sí, és obvi que ara tenim –tinc, bàsicament– un problema de nom. El que passa és que, pels que segueixen el bloc des del principi, el nom de blackblocs és una mena d'acudit semàntic "pseudo-graciós" que va més enllà del black com a color.
    Potser algun dia m'hauré de plantejar aclarir-ho, si fos el cas…
    Gràcies per la proposta Jordi S. I de fet, ja m'agrada ja, blaublocs… sona molt bé.

    ResponElimina
  19. Ei, m'agrada molt el canvi! Enhorabona, ets un exemple de superació dels mals moments.

    ResponElimina
  20. Moltes gràcies Passo de tant en tant. Francament, no em veig com a exemple de res, jo. Però és cert que les circumstàncies de la meva vida, i especialment algunes persones meravelloses, m'han fet veure que més val tirar endavant… i que ja possats és més fàcil fer-ho amb un somriure. Així que… "en ello estamos".

    Per cert, Passa't sempre que vulguis… i comenta, suggereix, critica… el que et vingui de gust. Perquè tot això també forma part de la meva motivació personal.

    Gràcies!

    ResponElimina