dimecres, 11 de gener del 2012

Alícia al país de les meravelles


__

Perquè les coses meravelloses no sempre li han de passar a l'Alícia… no?

4 comentaris:

  1. Però la història de l'Alícia en "realitat" era un somni, no? M'encanta la il·lustració!

    ResponElimina
  2. Però els somnis, de vegades, es fan realitat. Tu somia …i molt. Mai se sap! : )

    ResponElimina
  3. Si només hi penses o els desitges, els somnis son meravellosos; però per a poder-los atrapar què seria necessari?.
    Encara que fóssim capaços de tenir somnis lúcids cada dia (o més bé totes les nits), aquesta capacitat tan meravellosa no ens seria de cap utilitat si quan ens despertessim, els haguéssim oblidat.
    Ni en els meus millors somnis pensava que coneixeria a una persona com tu, ara ja no camviis, crec que ja estàs preparat per tirar endavant.
    Molt maca la il.lustració.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algú em va dir una vegada que quan vols que alguna cosa es faci realitat, hi has de pensar molt fort. Potser és complicat que es compleixi al cent per cent però s'hi acosta força. Jo ho he provat i et puc assegurar que funciona (tot i que, com et dic, no sempre al cent per cent). Potser és que encara s'hi ha de pensar més fort! : )
      I els somnis normalment són experiències bones, no tenim perquè oblidar-los. Com més coses bones tinguem al cap… molt millor no?
      I ara ja et puc dir que sí, crec que estic preparat per a tirar endavant… sense dubte.
      I pel "pirop" que em tires… carai… possiblement si a la foto surto més vermell del normal serà per això!. Moltes gràcies. Suposo que saps que el sentiment és mutu.
      I la il·lustració sí que és bonica, sí. Me la va regalar algú molt especial, a la qual li volia afegir un agraïment si no fós perquè no li agrada que li donin les gràcies (la qual cosa no acabo d'entendre però que respecto totalment…).

      Elimina