dilluns, 2 de juliol del 2012

blackblocs, premi Liebster Blog! ; )

Avui comentava amb una amiga que quan menys esperes les coses, aquestes generalment arriben sense demanar-les. I realment quelcom deu haver-hi de cert en això. I és que justament feia uns dies que havia notat un cert descens en la recepció de comentaris dels seguidors de blackblocs. Un aspecte que, tot i no ser rellevant –jo comparteixo la meva visió de la vida amb qui ho vulgui llegir però ho faig bàsicament per mi– em feia pensar… potser ja no interessa el que explico? potser em repeteixo massa i no ofereixo res de nou?… Però, tot i que segur que alguna cosa hi ha de cert en això, de cop, avui, quan menys m'ho imaginava, he rebut una bonica sorpresa. L'Ona, del bloc Alquímia, ha escollit blackblocs entre els seus blocs preferits atorgant-li el premi Liebster Blog. I això que et donin un premi sempre fa molta il·lusió, oi? Moltes gràcies Ona! La veritat és que la primera sensació que tinc és que els premis han de ser pels que fan les coses molt i molt bé, i que jo no em mereixo tal guardó. Però, com deia aquell… potser tampoc em mereixo tenir pedres al ronyó i aquest cap de setmana me l'he hagut de passar al llit amb 39 de febre, així que… és tot un honor!

Com que la meva ignorància és infinita, reconec que desconeixia l'existència d'aquests guardons. Així que he hagut de buscar una mica pel món virtual per saber millor de que es tracta. Sembla ser que, amb el nom original de Liebster Blog Awards, aquests són uns premis molt especials, perquè els donen els mateixos blocaires als blocs que segueixen i que, segons el seu parer, més s’ho mereixen. Per afinitat, per temàtica, i, és clar, per la qualitat dels continguts. Tot i que el seu origen és imprecís, sembla que van nèixer a Alemanya. El funcionament és com una cadena: quan un blocaire rep el premi (consistent en un banner amb un logo) el mostra al seu bloc i seguidament n’ha de premiar cinc més. Han de ser, això sí, blocs amb menys de 200 seguidors, i ha de publicar els seus noms i fer un breu comentari dels motius pels quals els ha premiat.

Les bases del premi són:
1. Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar el blocaire que l’ha atorgat.
2. Nominar els teus cinc blocs favorits (recordeu, han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3. Demanar que aquests blocaires ofereixin el guardó a uns altres cinc blocs.


I ara ve quan em toca a mi "premiar" els meus cinc blocs preferits. Són aquests:

- inventariant, de la Mariona.
Perquè possiblement és la dona més valenta que conec.
Perquè sempre mira a la vida directament als ulls i li diu: ho sento, no hi tens res a fer, guanyo jo!
Perquè n'he aprés tant al seu costat…
… i per moltes altres coses que ara més val no expliqui perquè se m'acabaria veient el llautó.

- ambonsulls, de… qui coi deu estar darrera d'aquest bloc? McQueen?
Perquè quan el talent, la crítica, la ironia i la frescor es troben en un espai de poc més de 400x300 píxels poden passar coses com aquestes. Vull suposar que el fet de no permetre comentaris externs al bloc deu ser per evitar un col·lapse de felicitacions.

- alquímia, de l'Ona.
El bloc d'una dona que lluita per tirar endavant, que ha decidit ser feliç i que li encanta compartir els seus sentiments i fer-ho sempre amb un somriure als llavis.

espai garum, d'en Màrius
La demostració que a la vida el més important no és tenir somnis, sinó fer-los realitat.
I perquè cinc anys al capdavant de la sala d'art més petita del món bé s'ho val. 

- marina martori, de la Marina
Tot un luxe llegir-la. No us ho creieu? Doncs cliqueu i ja m'ho explicareu.


Que xulo, això dels premis, no?

8 comentaris:

  1. Jajajaja! Quina sorpresa!!!!!
    Moltíssimes gràcies Jaume, i moltíssimes gràcies per compartir Blackblocs amb nosaltres, tot un plaer llegir-te. I encara que no es "comenti", ens arribes tan a fons que moltes vegades ens deixa "sense paraules", però mai indiferents.
    Un fort petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu Ona!
      Rebre un premi sempre és gratificant oi? Almenys l'autoestima puja uns mil·límetres sense demanar-ho, i això sempre està bé! I dona noves motivacions per continuar endavant… que en el fons es cap a on volem anar, no?
      Doncs apa! A seguir per aqui que anem bé!

      Elimina
  2. Ei! Jaume, gràcies pel premi!. Sempre vaig tard a contestar però, aixó del premi te un punt. No trigaré ni dos anys per fer la meva selecció de premiats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha… ja veus mestre! I "de gratis" que lo tienes! ; )

      Elimina