dimarts, 21 d’agost del 2012

Desig 08. Per a mi…

Estimat univers, fa dies que dono voltes a un tema que, ho reconec, a estones em capfica. Com a recent descobridor de les teves més que demostrades capacitats, al final m'he decidit a escriure't una petició formal, a veure si d'una vegada et poses les piles i em dónes el cop de mà definitiu que m'ajudi a resoldre'l. Abans de res, t'he de dir que sóc plenament conscient que últimament estàs fent molta i molt bona feina amb mi. A la mínima que t'ho he demanat, m'has fet conèixer gent meravellosa, m'has donat una confiança i una seguretat que a vegades fins i tot em sorprèn reconèixer en mi mateix, em fas somriure com mai no ho he fet, m'has fet experimentar sensacions que no hauria ni imaginat i, per si fos poc, em trobes aparcament allà on vaig. Sàpigues que el meu agraïment per tot això és infinit. Però posats a abusar de la teva confiança avui et demano un esforç extra. M'han dit que per què em facis cas he de ser concret i exhaustiu, perquè com més clares et demani les coses més fàcil serà que me les concedeixis. Així doncs, aquí et deixo la meva particular "llista de la compra", a veure que hi pots fer:

Accessible, activa, agraïda, alegre, amable, amorosa, apassionada, atractiva, atrevida, bonica, capaç, carinyosa, clara, coherent, còmplice, compromesa, comunicativa, concisa, creativa, culer, curiosa, curosa, decidida, desperta, detallista, directa, disciplinada, divertida, dolça, ecologista, eloqüent, emocional, emotiva, enamorada (de la vida i de mi, especialment… de mi!), energètica, enèrgica, engrescadora, entusiasta, eròtica, escoltadora, espiritual, espontània, exigent, expressiva, fàcil, fàcil, fàcil, fantasiosa, femenina, flexible, forta, generosa (de caràcter, de sentiments, de corbes…), guapa (a poder ser, mooolt), honesta, imaginativa, independent, intel·ligent, intuïtiva, irònica, juganera, lectora, màgica, marona, morbosa, natural, oberta (de ment, de ment…), optimista, ordenada, organitzada, pallassa (amb mesura… vigila no se te'n vagi la mà!), parladora, participativa, "pechugona", perseverant, petonera, picarona, planera, positiva, preciosa, predisposada, presumida (un puntet… té el seu puntet), provocadora, reflexiva, resolutiva, riallera, romàntica (ni poc ni molt, just aquella mida que mola), sana, seductora, segura, sensible, sensual (doble ració, si us plau), senzilla, sexi, sexual, sincera, "sobona", solidària, somiadora, sorprenent, tolerant, tranquil·la, valenta, vital…

Potser et semblarà una mica excessiu, però a cada dia que passa jo tinc més clar el que em ve de gust i la llista es va allargant irremeiablement. Perquè ara em toca ser exigent, i no penso conformar-me amb qualsevol cosa. De moment, el primer que he decidit és que no vull una mitja taronja, jo vull una taronja sencera! Així que aquí et llanço el repte. M'ajudes? Segur que no a tu no et costarà gens de trobar-la. Perquè existeix, ho tinc clar. I ves que no m'estigui esperant… Només falta que em diguis on és i aniré a buscar-la. No corre pressa… però no t'encantis, si us plau.

Gràcies per endavant.

__

Sigueu sincers… quants de vosaltres heu comptat quantes característiques hi ha a la llista? Suposo i espero que ningú. Però només a tall de curiositat, us diré que és un magnífic exemple de sincronicitat –potser fins i tot un senyal?– que a més em pot anar de perles per avaluar el percentatge de compatibilitat amb les possibles candidates que puguin sorgir. No, si al final serà fins i tot divertit això de trobar-li a tot la part positiva!

__

Un petit aclariment:
Avui, diumenge, 30 de setembre, he afegit un nou concepte a la meva llista. No és un concepte imprescindible, ni de bon tros (de fet, podria no arribar a ser important, veient el meu historial), però m'he deixat convèncer per l'opinió d'algú en qui hi puc confiar, i que, a més, ha augurat bons presagis si ho faig. I com que si algú hi entén de dones són elles mateixes, doncs més val que em deixi aconsellar… i si a sobre és guapa, doncs… no hase falta desir nada más. A més, no estic jo per desaprofitar possibilitats, per remotes que siguin.
Ara el que passa és que la meva teoria del 100% queda automàticament invalidada, ja que ara, la meva petició la conformen 101 característiques. Com els dàlmates. Ves que no sigui un altre senyal! ; )

27 comentaris:

  1. Uiiii!!! Tinc quasibé totes!
    I tu?...perquè el que és demana també es dona! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona… (espero que siguis una dona si no se'm desmunta l'invent) un 99% és un percentatge que ni als meus millors somnis! Hehehe… per cert, ja posats, podries dir quin és aquest 1% que falla, no… ? (ara tinc curiositat, mira!) ; )

      I sobre la teva pregunta… on està escrit que el que es demani també s'hagi de donar? Jo, per demanar, que no quedi! Hahaha… Ara, ja que ho preguntes, t'he de dir que, si obviem lo de "guapa" i reinterpretem el concepte "pechugona", potser amb la resta em podria defensar força bé (modèstia apart, és clar).

      Elimina
  2. Hola buscador de tresors!
    És cert que tu no has escrit "el que es demana també s'ha de donar"...però que no estigui escrit en lloc, en lloc? Doncs mira no ho se!

    Va, et dic el 1% que em falta, uix... no sóc gens fàcil, ja no de caràcter (és quasi perfecte) sinó de fàcil, fàcil...ja m'entens (espero).
    Ja se sap, la perfecció no existeix! Però la "quasi perfecció" sí ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tens raó, 99%, la perfecció no existeix. O en tot cas, és un concepte tan subjectiu que en cas d'existir n'hi hauria tantes com persones. Perquè el que jo demano s'acosta bastant a la idea que jo tinc de "perfecció" (que de fet no és ni això, només són característiques que m'agraden trobar en una dona, però en cap cas pretenc que sigui perfecta), però evidentment només és vàlida per a mi. Sense anar més lluny, per algú que li agradin les dones lletges, estúpides i petardes probablement trobarà la meva petició molt alunyada de la seva visió de la perfecció.

      I respecte que no ets "fàcil", no sé que esperes que entengui, però la meva idea anava més pel tema caràcter (sí, aquest que tens "quasi perfecte"). ; )

      Elimina
    2. Per cert… tot i que han passat dies he d'admetre que estic una mica intrigat. I és que podria estar errat, però més o menys crec tenir identificades totes les noies (entenc que totes sou noies…) que heu comentat aquest post. Però m’en falta una. Algú que reconec que no tinc ni idea de qui pot ser… i, és clar, deixar passar per alt algú que s'anomena 99% potser seria fer-se massa el xulo, no?

      Així que, 99%, és realment aquest el teu nom? Hahaha! Dóna més pistes, plis! ; )

      Elimina
    3. Si tenim en compte que va entrar anònimament és difícil que et llegeixi pq no es pot activar el seguiment de comentaris, el més fàcil seria que això ho posis en un post nou pq si et segueix normalment ho pugui veure...

      Elimina
    4. Gràcies Lluna, tens tota la raó, però crec que no caldrà. Tinc alguna lleugera sospita, tot i que reconec que se m'estan acabant les probabilitats! ;D
      Per altra part, com no pot ser d'una altra manera, sempre respecto l'anonimat o els àlies que cadascú vulgui utilitzar.
      Si 99% vol donar-me alguna pista per "localitzar-la", doncs fantàstic. I si no, potser és que, com deia la meva àvia… "no havia de ser". Haha!
      Gràcies.

      Elimina
  3. Jo em quedaria en un 90 i pico, ja que n'hi ha que son moooolt subjectius... Però vaja així a "bote pronto" podriem pensar en una certa compatibilitat jejeje. Després la realitat s'imposa, i la química i l'atracció... Ais que complicat tot plegat!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un 90 i pico! Eps… això està molt bé, no? És cert que a "bote pronto" sí que hi ha una certa "gran" compatibilitat, sí! Hahaha… I sí, tens raó que una cosa són les paraules i una altra ben diferent és el feeling personal, però aquest, de forma virtual, és impossible de descobrir. Aquesta seria una "feina" que caldria fer fora del bloc. Però res de complicat eh! Que no has vist una de les característiques que he remarcat per triplicat… fàcil, fàcil, fàcil!

      Per cert, potser estigui equivocat, però, és la primera vegada que passes per blackblocs? Si és així, benvinguda al bloc i estàs convidada a passar i comentar sempre que vulguis, i en tot cas, moltes gràcies per haver escollit precisament aquest post per coneixer-nos! ; )

      Bona nit.

      Elimina
    2. Complicat per lo que te la virtualitat d'apropar gent que està lluny jeje.
      No és la primera vegada que hi passo, porto un parell de mesos fent-ho, però si és la primera que et comento.
      Petonets

      Elimina
    3. Bé, la distància com a concepte és només una limitació física, per tant força fàcil de solventar (a no ser que estiguis a Finlàndia, que llavors es complica una miqueta) ; )
      Sigui com sigui, agraeixo els teus comentaris i espero llegir-te per aqui quan vulguis.

      Petons.

      Elimina
  4. T'has deixat un segur: "futbolera", no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, Pingwi, no, futbolera no cal. Si ho és (del Barça, això sí!) doncs mira, però el futbol fa molt temps que ha deixat de ser una prioritat. Qualsevol de les altres passen per davant! ; P

      Elimina
  5. jajajajaja m'has recordat una llista d'aquestes que vaig fer fa temps!
    sort amb la búsqueda! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maria! Si seguiu el bloc ja us n'assabentareu dels possibles resultats de la recerca! Hehehe…
      Per cert, una curiositat… a tu et va funcionar la llista? Hahaha!

      Benvinguda al bloc i moltes gràcies per comentar!

      Elimina
  6. Hola, Jaume. És la primera visita que et faig i m'has fet molt riure amb aquest post-petició. Una llarga llista que segur que amb els anys podria arribar a créixer i créixer en unes dimensions desproporcionades. És veritat, quan era joveneta no era tan exigent :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit Sílvia!
      Com que dius que és la primera vegada que passes per aqui deixa'm que abans de res et doni la benvinguda al bloc. Estas convidada a tornar-hi sempre que vulguis i comentar (o criticar) tot el que et vingui de gust.

      I, és clar, moltes gràcies pel comentari, però deixa'm que et faci un parell d'apreciacions:
      1. Me n'alegro molt, molt, que t'hagi fet riure el post… però sàpigues que la petició és absolutament seriosa! Hahaha… però si t'ha fet riure, em dono per satisfet! ; )
      2. Jo també estic convençut que la llista, amb el temps, podria arribar a ser encara més llarga. Però per la meva salut mental… espero que no tingui massa temps per ampliar-la. Hehe…
      i 3. M'he permés xafardejar una mica el teu bloc i t'he de dir que el poc que de moment he pogut llegir m'ha encantat… i m'ha fet riure també! Amb temps aniré llegint més coses i seguiré el que hi vagis posant.

      Fins aviat!

      Elimina
  7. ENCARA ESTÀ INCOMPLETA LA LLISTA!!!! A la "c" on diu "culer", noies, dones, amigues, futura amant del Jaume... HI HA DE DIR... MOLT CULER!!!!
    bloqueja'm el comentari, va, bloqueja-me'l, si t'atreveixes... Aquesta informació la necessita l'univers!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Voldries ser la meva insistenta personal! ; P
      Per cert… tu no has dit quin percentatge compleixes del meu llistat… "que lo sepas". (per curiositat… només…)

      Elimina
  8. Respostes
    1. Un 97% només? Vaja, he de reconèixer que m'he quedat una mica decebut.
      Però és clar… si m'"obligues" a anar afegint conceptes que després et resten punts així no val! Això és joc brut! ; P

      Elimina
  9. 100 %,aclarint que hi ha conceptes que són bastant subjectius.
    Això de tenir les idees tan clares està bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El 100%??? Això sí que és tenir les idees clares!
      Ara… una pregunta sense importància (que potser per error jo no vaig deixar suficientment aclarit al llistat)… Anònim és nom de noi o de noia? ;P

      Elimina
    2. De noia… eh? Mmmm… i el 100%? Vaja, vaja… mooolt interessant! ; )

      Elimina
    3. Interessant, si !
      jajajajaja ;)

      Elimina