divendres, 19 d’agost del 2011

El nen que tots portem dins

Endreçar té aquestes coses, que surten records de sota les pedres. Aquest, però, m'ha fet somriure. El reconeixeu? Potser si us l'imagineu amb un nas més prominent –que déu n'hi do la criatureta– i més panxa us sonarà.

Ara ja podeu deixar comentaris del tipus: "…ai, que mono!" o "…doncs de petitó sí que eres guapet". Jo també us estimo. Si us porteu bé, en posaré més, que n'hi ha de millors –però les haurem d'ordenar cronològicament, no?–.

5 comentaris:

  1. I tant que ets tu!, el somriure és idèntic, la mirada la mateixa..., per dir allò de "no has canviat gens" faltarien sumar uns 65kg aprox, uns 165cm aprox, roba de talla M, i un rellotge sense agulles impressionant.
    Com ho fas? dorms a la nevera dins d'una carmanyola al buit? Has pactat amb el diable?...No cal que desvetllis els secrets. Això sí, per valorar millor la teva evolució, cal que ens ensenyis una foto dels 14 anys, és la prova de foc.

    ResponElimina
  2. Si dius que no he canviat gens llavors és que ets una mentidera compulsiva. El cinturó de boletes ja no em lligaria ni el canell i la medalleta fa temps que no me la poso (a saber quina tieta me la va regalar). A més, he de reconèixer que en aquesta foto feia cara de bona persona (encara no m'havia fet malbé). I les dels 14 anys m'ho hauré de pensar molt… aquelles sí que són dures de païr! Época "quilla" total! ;-)

    ResponElimina
  3. Estaries guapo ara amb el mono de punt!!!!
    La cara de bona persona encara la tens. I la medalla l'hauries de recuperar, pensa que les modes tornen...Ah! i no ensenyis aquestes fotos d'angelet tant tendre si no vols que em torni una "mentidera compulsiva", ensenya les de l'adolescència i "atent a les conseqüències".

    ResponElimina
  4. Tiet, estàs molt bufó, com dius a d'alt i tens molta raó al moment de posar un nas més prominent i amb més panxa ;)

    Ènia Prat

    T'estimoo!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que vol dir això del nas i la panxa!!! Que ho digui jo vale però tu no!!! ;D

      Jo també t'estimo!

      Elimina