dijous, 10 de gener del 2013

Creure-s'ho

Es va acostumar a mirar la sort als ulls, amb el ple convenciment que, tard o d'hora, algun dia aconseguiria arrencar-li un somriure sincer.

12 comentaris:

  1. La sort sempre he pensat que és estar en el lloc i el moment indicat. I sempre me l'he imaginat riallera. M'agrada moltíssim aquest microrelat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Sílvia, però crec que també s'ha d'anar a buscar. No tot cal confiar-ho a la seva voluntat, no? Cal posar-nos ben al mig perquè ens vegi i no passi de llarg.
      Que tinguis un dia preciós ple de sort riallera! : )

      Elimina
  2. Les coses fetes amb convenciment sempre són més efectives. I sí, jo la sort tb la veig riallera.
    Què tingueu un dia de sort i us la trobeu ben bé de cara...

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, i tant, Lluna. Jo diria que no és que siguin més efectives, és que si no es fan amb convenciment més val no fer-les. Jo també veig la sort riallera, tot i que hi hagi dies que costi una mica.
      Petons.

      Elimina
  3. La sort sempre riu. Ara, a vegades amb nosaltres, moltes altres de nosaltres.
    Fer amistat amb el convenciment és una magnífica idea...

    Petooons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Boníssima reflexió Rachel. De vegades estem feliços perquè creiem que la sort ens somriu i de cop ens adonem que és ella la que ho està fent de nosaltres. No podries haver fet una millor definició de com em sento avui.
      Però això només em referma en el convenciment de que no podem relaxar-nos mai, que la sort hem de sortir a buscar-la i lluitar sempre pel que volem perquè sempre ens somrigui al nostre costat i no a la nostra cara.
      Petons plens de sort! (espero… tot i que avui no sé si t'en podré passar massa)

      Elimina
  4. D'acord amb totes les afirmacions.
    A més, jo crec que la sort és com una nena caprixosa i juga i fa el que vol, i de vegades si acosta o s'allunya, sempre fa el que vol.
    A sobre, té una germana bessona, anomenada mala-sort, que és tant caprixosa com ella, i a sobre té més mala llet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la sort sempre fa el que vol, com tu dius. I és molt pitjor la seva germana, un pel/molt cabrona, que sempre apareix quan menys te l'esperes. I sempre en mal moment! ; )

      Elimina
  5. Ja... sovint és més decissiva l'actitud q tenim davant el q ens passa q no pas el fet en si (si no és molt i molt greu clar...) i a vegades el q ens pot semblar un cop d mala sort amb el temps i la distància pot acabar sent millor del q semblava... vaja q tot el q no ens mata ens fa més forts... o algo així ara no sé ben bé :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho sé, Núria. Potser és cert això que "el que no ens mata ens fa més forts", però, pels que, com jo, tenim una certa tendència a ensopegar una i una altra vegada amb la mateixa pedra, arriba un moment que acabes força estabornit. Això sí, l'actitud per afrontar aquests moments és bàsica, i, encara que costi… "ahí estamos"! ; )

      Elimina
  6. Ja ... no em facis gaire cas, jo és que sóc optimista x naturalesa i molt tossuda, mai no llenço la tovallola. De tota manera, si la pedra sempre és la mateixa, vol dir q encara no has après el q hauries d'haver après... x això la vida et posa davant la mateixa dificultat ... o així ho crec jo clar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no, Núria, al contrari, si crec que tens tot la raó! Jo no ho era gens, però des de ja fa un temps m'he tornat molt més optimista i també crec que sempre s'ha de tirar endavant i aixecar-se tantes vegades com calgui. Només que ara justament estic immers en un moment de dubtes, em sento una mica buit i anímicament tocat. Però sense dubte que tornaré a aixecar-me i ho tornaré a provar. I, encara que sigui amb la mateixa pedra, que tot i que és la que sé que fa mal quan no va bé, també és la mateixa que no té preu quan funciona. Així que… ;)
      Ah, i m'encanta llegir això que ets optimista, tossuda i no llences mai la tovallola. Això em ratifica en que aquest és el camí bo! Gràcies per compartir-ho amb mi!
      Petons!

      Elimina